Muhos

Putkiremontti | Ilmalämpöpumppu | Ilmavesilämpöpumppu | Asennus & Huolto

Muhos - Putkiremontti | Ilmalämpöpumppu | Ilmavesilämpöpumppu | Asennus & Huolto

Toteutamme käyttövesi- ja patteriputkisto remontteja omakotitaloihin ja rivitaloihin alueella Muhos. Asennustyö toteutetaan aina laadukkaasti ja käytämme kohteissa vain sinne parhaiten soveltuvia tarvikkeita. A&H Lämpötekniikka on Uponorin valtuuttama Uponor KOTI urakoitsija, tämä takaa sen että toimintamallimme on asennuksessa ja myynnissä Uponorin hyväksymä ja saat työlle ja tarvikkeille aina täyden takuun.

A&H Lämpötekniikka myy ja asentaa Mitsubishi Electric ja Gree ilmalämpöpumput alueella Muhos. Ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen, edullinen ja siten järkevä lämmitysvaihtoehto. Samalla laitteella voit sekä lämmittää, että viilentää taloasi tehokkaasti ja edullisesti. Ilmalämpöpumppu asennetaan tukemaan talon nykyistä lämmitystä ja näin ilmalämpöpumpulla saadaan säästöjä lämmityskuluissa. Ilmalämpöpumppu on huoleton ja helppo käyttää.

Myymme ja asennamme laadukkaita Mitsubishi Electric ilmavesilämpöpumppuja alueella Muhos. Mitsubishi Electric ilmavesilämpöpumppu on selkeä, nykyaikainen ja edullinen lämmitysmuoto. Ilmavesilämpöpumppu on suunniteltu vesikiertoista lämmitysjärjestelmää käyttäviin kohteisiin. Ilmavesilämpöpumpulla voidaan korvata aiempi lämmitysjärjestelmä, tai se voidaan asentaa aiemman lämmitysjärjestelmän rinnalle.

ah lämpötekniikka a&h lämpötekniikka ilmalämpöpumppu asennus pudasjärvi oulu lappi ilp ilmavesilämpöpumppu putkiremontti

Pyydä tarjous ja ylläty kilpailukykyisistä hinnostamme!

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä kun lähetät tietosi oheisella lomakkeella.