Tuotteet | Oulu - Pudasjärvi & lähialueet​

Huolettaako putkiston kunto? A&H Lämpötekniikka toteuttaa käyttövesi- ja patteriputkistoremontteja omakotitaloihin ja rivitaloihin.

Haluaisitko säästää lämmityskuluissa? A&H Lämpötekniikka myy ja asentaa Mitsubishi Electric ja Gree ilmalämpöpumput sekä ilmavesilämpöpumput.

Onko kaukolämpökeskuksesi tullut tiensä päähän? A&H Lämpötekniikka myy ja asentaa laadukkaita Högfors GST kaukolämpökeskuksia uudis- ja saneerauskohteisiin.

Putkiremontti

Käyttövesi- ja patteriputkisto remontti omakotitaloihin ja rivitaloihin.

Ilmalämpöpumppu

Ympäristöystävällinen, edullinen ja siten järkevä lämmitysvaihtoehto.

Ilma-vesilämpöpumppu

Selkeä, nykyaikainen ja edullinen lämmitysmuoto.

Muut lämmönlähteet

Kaukolämpökeskus, puu- tai sähkökattila.

Putkiremontti​

Toteutamme käyttövesi- ja patteriputkistoremontteja omakotitaloihin ja rivitaloihin. Asennustyö toteutetaan aina laadukkaasti ja käytämme kohteissa vain sinne parhaiten soveltuvia Uponor -tuotteita. A&H Lämpötekniikka on Uponorin valtuuttama Uponor KOTI urakoitsija, tämä takaa sen että asennus ja myynti on Uponorin hyväksymä ja saat työlle ja tarvikkeille aina täyden takuun. Asennus alueilla Oulu - Pudasjärvi ja näiden lähtialueet.

ah lämpötekniikka uponor a&h lämpötekniikka ilmalämpöpumppu asennus pudasjärvi oulu lappi ilp ilmavesilämpöpumppu putkiremontti kaukolämpö

Ilmalämpöpumppu​

A&H Lämpötekniikka myy ja asentaa Mitsubishi Electric ja Gree ilmalämpöpumput. Ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen, edullinen ja siten järkevä lämmitysvaihtoehto. Samalla laitteella voit sekä lämmittää, että viilentää taloasi tehokkaasti ja edullisesti. Ilmalämpöpumppu asennetaan tukemaan talon nykyistä lämmitystä ja näin ilmalämpöpumpulla saadaan säästöjä lämmityskuluissa. Ilmalämpöpumppu on huoleton ja helppo käyttää. Asennus alueilla Oulu - Pudasjärvi ja näiden lähtialueet.

ah lämpötekniikka a&h lämpötekniikka ilmalämpöpumppu asennus pudasjärvi oulu lappi ilp ilmavesilämpöpumppu putkiremontti kaukolämpö

Ilmavesilämpöpumppu​

Myymme ja asennamme laadukkaita Mitsubishi Electric ilmavesilämpöpumppuja. Mitsubishi Electric ilmavesilämpöpumppu on selkeä, nykyaikainen ja edullinen lämmitysmuoto. Ilmavesilämpöpumppu on suunniteltu vesikiertoista lämmitysjärjestelmää käyttäviin kohteisiin. Ilmavesilämpöpumpulla voidaan korvata aiempi lämmitysjärjestelmä, tai se voidaan asentaa aiemman lämmitysjärjestelmän rinnalle. Asennus alueilla Oulu - Pudasjärvi ja näiden lähtialueet.

ah lämpötekniikka a&h lämpötekniikka ilmalämpöpumppu asennus pudasjärvi oulu lappi ilp ilmavesilämpöpumppu putkiremontti kaukolämpö mitsubishi ah a&h lämpötekniikka

Muut lämmönlähteet

Myymme ja asennamme laadukkaita Högfors GST kaukolämpökeskuksia uudis- ja saneerauskohteisiin. Högfors GST lämmönjakokeskus on teknisesti erittäin laadukas , energiataloudellinen, helppokäyttöinen sekä ulkoasultaan selkeä tuote. Kaukolämpökeskuksen asennus kauttamme hoituu laadukkaasti ja voimassa olevien säädösten mukaisesti.

Myymme ja asennamme mm. Jäspin puulämmitys kattiloita ja varaajia. Suomessa valmistettu Jäspi on varma valinta puulämmittäjälle ja kauttamme puulämmitysjärjestelmän asennus hoituu luotettavasti.
Asennus alueilla Oulu - Pudasjärvi ja näiden lähtialueet.

högfors jäspi kaukolämpö lämmitys kattila asennus huolto oulu pudasjävi lappi ah a&h lämpötekniikka

Pyydä tarjous ja ylläty kilpailukykyisistä hinnostamme!

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä kun lähetät tietosi oheisella lomakkeella.