Putkiremontti | Oulu - Pudasjärvi & lähialueet​

Putkiremontti tehdään yleensä, kun putket ovat 25–35 vuoden ikäisiä.
A&H Lämpötekniikka toteuttaa käyttövesi- ja patteriputkistoremontteja omakotitaloihin ja rivitaloihin.

Putkiremontti

Toteutamme käyttövesi- ja patteriputkisto remontteja omakotitaloihin ja rivitaloihin. Asennustyö toteutetaan aina laadukkaasti ja käytämme kohteissa vain sinne parhaiten soveltuvia tarvikkeita. A&H Lämpötekniikka on Uponorin valtuuttama Uponor KOTI urakoitsija, tämä takaa sen että toimintamallimme on asennuksessa ja myynnissä Uponorin hyväksymä ja saat työlle ja tarvikkeille aina täyden takuun.

Yleisimmin putkiremontti toteutetaan uponorin komposiittiputkella pinta-asennuksena, tämä nopeuttaa remonttia ja takaa siistin ja toimintavarman järjestelmän. Remontti pyritään toteuttamaan aina niin että se on asukkaille vaivaton eikä pitkiä vesi- tai lämpökatkoja tule. Putkireitti suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa, jotta saadaan varmasti paras lopputulos. Uponorin komposiittiputkisto on oikein asennettuna siisti kokonaisuus eikä se normaalisti vaadi kotelointeja.

Voit saada putkiremontillesi alustavan hinta-arvion alla olevasta napista täyttämällä yhteydenottolomakkeen tai soittamalla 041 317 9114.

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Pyydä tarjous ja ylläty kilpailukykyisistä hinnostamme!

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä kun lähetät tietosi oheisella lomakkeella.